Zonnestudio Zutphen

Ruimte verhuur

Betreed een oase van ontspanning en verwennerij, waar elke schoonheidsexpert en lichaamsverzorger zijn eigen stempel kan drukken. Onze veelzijdige ruimte is nu beschikbaar voor dagverhuur, en we heten niet alleen masseurs, schoonheidsspecialisten, make-upartiesten en nagelstylisten welkom!

Stel je voor: een prachtige omgeving, uitgerust met alles wat je nodig hebt om jouw artistieke visie tot leven te brengen. Onze professionele behandeltafel wacht op de aanraking van ervaren handen, terwijl een rustgevende sfeer de perfecte achtergrond vormt voor jouw kunst.

Wat deze ruimte nog specialer maakt? Geen vaste contracten! Reserveringen zijn beschikbaar zeven dagen per week, van 10:00 tot 22:00 uur. Flexibiliteit staat bij ons voorop. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs van slechts €60 per dag, inclusief btw.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie en om jouw dag(en) in onze ruimte te reserveren. We kijken ernaar uit om samen te werken en een ruimte te creëren waar schoonheid tot leven komt, zonder gedoe van vaste contracten!