Zonnestudio Zutphen

Even voorstellen...

 Dit ben ik, Pauline Gosselink allround schoonheidsspecialiste en een grote passie voor het vak. Tandenbleken -carbonpeeling IPL behandelingen. Ook voor u schimmelnagels In juli 2021 maakte ik van mijn droom werkelijkheid. Een eigen schoonheid salon ! De knusse salon biedt u een warm welkom om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen waardoor u optimaal geniet van de behandeling.

Iedereen is uniek en verdient professionele aandacht. Ware schoonheid komt van binnen. Daarom geloof ik erin dat u nog mooier wordt als u lekker in uw vel zit.
Bij Pauline staat kwaliteit en persoonlijke aandacht op nummer 1. Door goed te luisteren, eerlijk te zijn en mijn kennis toe te passen kan ik het beste uit de behandeling halen. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

In mijn salon werk ik uitsluitend op afspraak, zodat u er zeker van kunt zijn dat er voor uw behandeling voldoende tijd is gereserveerd. Haast? Dat woord ken ik niet. Ik zorg ervoor dat u de salon verlaat in alle rust met een heerlijk gevoel en een stralende lach! 

Zie ik u binnenkort U bent van harte welkom
Beauty passage Zutphen. Daar huur ik een ruimte op zaterdag vanaf 10:00.

 

Veel liefs!

Wat doe ik

IPL prijzen Totally by Pauline

Prijzen per behandeling

• Oksels € 70,-

• Bovenlip € 45,-

• Kaaklijn € 50,-

• Kin € 45,-

• Tussen wenkbrauwen € 35,-

• Wangen € 50,-

• Bakkebaard € 45,-

• Gelaat € 105,-

• Hals € 75,-

• Nek€ 75,-

• Tepelhof€ 45,-

• Bikinilijn-klein € 85,-

• Bikinilijn-groot €115,-

• Billen €115,-

• Bilnaad €55,-

• Buik €100,-

• Onder- OF bovenarmen €115,-

• Onder- EN bovenarmen €175,-

• Onder- OF bovenbenen €175,-

• Onder- EN bovenbenen €275,-

• Boven- OF onderrug €100,-

• Boven- EN onderrug €185,-

• Full body €595,-

Hoe werkt IPL laserontharing?

 

Bij laserontharing wordt gebruik gemaakt van een laserapparaat dat een geconcentreerde bundel licht uitzendt. Deze bundel licht wordt gericht op de haarzakjes, waar het wordt opgenomen door het pigment in de haar. Het licht wordt omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Door deze vernietiging kunnen er geen nieuwe haren meer groeien.

 

Voorbereiding op de behandeling

 

Voordat u een laserontharing behandeling ondergaat, is het belangrijk om te zorgen dat de te behandelen huid schoon en droog is. Het is ook belangrijk om het te behandelen gebied niet te scheren of te harsen, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan verminderen. U moet ook vermijden om het gebied bloot te stellen aan de zon, omdat dit het risico op verbranding kan vergroten.

 

De behandeling

 

Tijdens de behandeling wordt een laserapparaat gebruikt om de haarzakjes te vernietigen. Dit kan een licht prikkelend gevoel veroorzaken, maar dit zou niet pijnlijk moeten zijn. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied en kan variëren van enkele minuten tot een uur.

 

Na de behandeling

 

Na de behandeling kan de huid enigszins rood en gezwollen zijn. Dit is normaal en zou na een paar uur moeten verdwijnen. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en om het gebied niet te scheren gedurende enkele dagen na de behandeling. Meerdere behandelingen zijn vaak nodig om de beste resultaten te bereiken, omdat niet alle haarzakjes op hetzelfde moment in dezelfde groeifase zijn.

 

 

CARBON LASER PEELING


De carbon laser peeling is een nieuwe, effectieve methode voor een diepe reiniging en huidverjonging. De huid wordt gestimuleerd collageen aan te maken en na 1 behandeling heeft u al een zichtbaar stralendere huid.
Een carbon behandeling is effectief als er sprake is van een vette of extreem droge huid, huidveroudering van gezicht, ogen (kraaienpootjes) en hals, donkere kringen of vetophopingen onder de ogen, couperose, acné littekens en pigmentvlekken. Prijs per behandeling €59,

TANDEN BLEKEN 

Wanneer je met iemand praat, dan wordt er vooral naar je ogen en je gebit gekeken. Je gebit bepaalt voor een deel je uiterlijk en je uitstraling. Daarom is het belangrijk dat je tanden er goed en verzorgd uitzien. Een wit gebit wordt geassocieerd met jong en gezond. Tanden worden vaak gebleekt om er jonger uit te zien. Met witte tanden, draai je in feite de klok terug.

Ik gebruik non peroxide (niet schadelijk) 

Behandeling van 15 minuten €22,50

Voor de Hollywood smile 60 minuten €49,95.

Heeft u last van schimmelnagels? Ook wel kalknagels genoemd.
Waar herken je een schimmelnagel aan?
Een schimmel voedt zich met keratine, een proteïne in de nagel. Schimmelkolonies floreren in een vochtige omgeving en dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. De nagelplaat wordt aangetast door de schimmel (mycose), deze zorgt ervoor dat de nagel verdikt wordt en verandert van kleur. De meest voorkomende verkleuringen zijn geel, oranje en zwart. Het kan beginnen als een klein hoekje van de nagel of een smal streepje, maar de schimmel verspreidt zich vaak snel over de gehele nagelplaat. De verdikking van de nagelplaat zorgt vaak voor een pijnlijke nagel, waardoor mensen moeilijker gaan lopen en het kan tevens zorgen voor een negatief zelfbeeld.

 

Kosten van de behandeling
Kalk/schimmelnagels laseren 1 nagel €15,-

Kalk/schimmelnagels meerdere nagels per nagel €10,-

Kalk/schimmelnagels 10 nagels €75,-

Wil jij van je tattoo af?
De naam van je inmiddels ex-geliefde, de sleeve die je baas niet kan waarderen of die ene tattoo die je in een dronken bui of in een opwelling hebt laten zetten. Je baalt ervan en je wilt ervan af. Je tatoeage is vervaagd en lelijk geworden, dus weg ermee!

Tattoo verwijderen: de behandeling
Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken te pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur ziet u de tatoeage weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van welke inkt er is gebruikt, hoe diep de tatoeage is gezet.