Zonnestudio Zutphen

THAT’SO SUN MAKE UP 

GLAM BODY MOUSSE EXTRA DARK  8% DHA 

Inhoud: 150 ml 

Nieuw in de Sun Make Up Collectie van That’so is deze super zachte mousse EXTRA DARK,  voor een  “betoverend” bruinresultaat!

Deze Body Mousse garandeert een dubbel effect:

  1. Onmiddellijke bruine kleur meteen bij het aanbrengen, dankzij de toevoeging van natuurlijke directe kleurpigmenten (volkomen veilig aangezien deze ook in voedingsmiddelen gebruikt worden).   Deze kleur verdwijnt bij de eerste wasbeurt.
  2. Blijvende, intens bruine kleur die zich langzaam ontwikkelt binnen de 3 à 4 uur na het aanbrengen (in deze tussentijd contact met water vermijden!).  De intens  bruine kleur is het gevolg van de reactie van DHA 8 % ( een volledig plantaardig extract uit suikerriet) met de bovenste –dode -huidcellen van de epidermis.  Na 4 tot 5 dagen verdwijnt deze zelfbruin kleur geleidelijk aan als gevolg van de natuurlijke huid exfolitatie. Omdat deze mousse géén Erythrulose bevat, gebeurt dit zonder gele vlekjes.

Andere actieve ingrediënten in deze spray werken huid verzorgend.

  • Proteasyl, gewonnen uit 100% plantaardige extracten ( Pisum Sativum = erwt) , versterkt de activiteit van protease-remmers! Protease-remmers zoals Proteasyl verhinderen dat enzymen in ons lichaam eiwitverbindingen afbreken tot aminozuren en verder tot de allerkleinste deeltjes om dan helemaal te verdwijnen. Om het collageen en de elastine in je huid  te beschermen is deze protease-remmer van groot belang want ze houdt  je huid stevig en veerkrachtig.
  • Aloë Vera (Aloë Barbadensis) is al sinds de Oudheid bekend om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen. Het sap uit deze aloë plant is een echte opkikker voor je huid. Naast het directe gevoel van zachtheid , werkt het helend/genezend en verfrist de huid.

Hoe gebruik je dit product? Schud de flacon eerst even krachtig. Breng de mousse gelijkmatig aan , ofwel met je handen of wel via de applicatie-zijde van de Double Use handschoen. Was na het aanbrengen je handen en nagels grondig.  

 Amandel, kersen en vanille geur – Nikkel vrij – Dermatologisch getest

De prijs voor één fles is €35,00 euro!

MOROCCANTAN

BUFF & BLEND APPLICATION MITT

Aanbreng Handschoen 

Met deze DIY (Do It Yourself) handschoen creëer jij thuis een ‘almost perfect’ zelfbruinresultaat… zo goed als dat verkregen bij een professionele spraytan sessie! Of je nu een zelfbruiner in spray- , mousse- of lotion vorm aanbrengt, je handpalm is 100% beschermd tegen bruinverkleuring door de waterdichte laag aan de binnenzijde.

BLEND & BUFF dankzij het gebruik van velours? Hoezo? Om velours te bekomen wordt katoen in kleine lusjes geweven die nadien aan de bovenzijde kort afgesneden worden waardoor zeer dicht op elkaar, korte, ‘rechtopstaande haartjes’ ontstaan die de beweging van je hand volgen. Breng je dus de zelfbruiner aan op deze velours handschoen, dan mengt ( to blend in) deze zich niet alleen perfect met de huid maar helpen de fijne haartjes ook om de zelfbruiner IN de huid te krijgen.(to buff) voor een beter eindresultaat.

Bovendien is deze luxe handschoen wasbaar ( spoelen in warm water en laten drogen – geen zeep noch wasproduct) en dus herbruikbaar.

Zo breng je met deze ‘soft to touch’ handschoen  

naadloos en volkomen egaal kleur aan op je huid.

Handschoen is gratis bij aankoop van dit product.